Apr 11

Kunststof- of geëmailleerde Douchebak

Heeft u schade aan u douchebak?

 

Demcotec kan elke douchebak van welke kunststof soort die er is of staal repareren. Er zijn diverse merken douchebakken en onderling verschilt de ene kunststof met de andere. De meest voorkomende is Acryl wat vrij eenvoudig te polijsten is echter bestaat er ook Quaryl (van V&B) wat juist weer heel lastig te polijsten is. (Bij grotere quaryl scheuren lijmen wij een nieuwe bovenlaag erin om te zorgen dat uw douchebak daarna 100% waterdicht is.) Daarnaast zijn er nog kunststof marmer douchebakken welke meestal een acryl toplaag hebben. Demcotec special repairs repareert vakkundig een kras, scheur, deuk of brandvlek in uw kunststof douche maar ook problemen met uw geëmailleerde douchebak kunnen wij voor u oplossen. Mail een foto van uw schade voor een prijsopgave of pak de telefoon en bel met ons, wij zorgen dat u weer zonder zorgen kan douchen.

 

Na de reparatie is een douchebak meestal weer klaar voor gebruik.

 

Feb 16

Badmeubel

Waar de beschadiging van uw badmeubel ook zit, Demcotec kan het repareren. Wij hebben diverse middelen om de schade te repareren. Of het nu gaat om het keramisch blad, kunststof blad of houten meubel welke dan is gespoten of gelamineerd. Deze reparaties zijn voor ons geen probleem.

 

Het badmeubel is in 99% van de gevallen meteen klaar voor gebruik zodra wij zijn vertrokken.

 

Feb 16

Staal bewerken

RVS, Edelstaal en Aluminium

Een RVS keuken of tafel, een kras is zo gemaakt. Wij bewerken RVS, Aluminium en edelstaal en verwijderen daarop krassen en polijsten het weer als nieuw.

Wilt u een uitbreiding op uw product wij kunnen ook diverse soorten lassen.

 

Feb 16

Aanrechtbladen

Heeft iets laten vallen op uw aanrechtblad?

 

Wij kunnen zeer vakkundig een deuk, kras, scheur of brandvlek in uw aanrecht weer verwijderen. Wij repareren al 20 jaar dit soort cosmetische ongelukjes, hetzij in opdracht van verzekering maatschappijen of van de particulier zelf. Mail een foto van uw aanrechtblad met een detail van de schade en wij geven u een prijsopgave.

Uw aanrechtblad kan weer glanzen en eruit zien als de eerste keer

Feb 16

Baden

Heeft u schade aan uw bad?

 

Demcotec haalt zeer vakkundig een kras, deuk of brandplek uit uw bad, zelfs als er iets is in gevallen kunnen wij het gat dichten en u daarna weer gebruik maken van uw bad. Wij repareren  20 jaar in opdracht van verzekeringsmaatschappijen of andere opdrachtgevers baden en douchebakken tegen een fractie van de vervangingskosten.

Mail een foto van uw bad en een detail van de schade en wij geven u zo snel mogelijk een prijsopgave.

 

 

Feb 16

Glas

Glas en ramen polijsten

 

Ramen en glas zijn vaak kwetsbare oppervlakken waarop een krasje zo gemaakt is. wij polijsten krassen uit het glas met behulp van onze apparatuur en polijst middelen zodat u er niets of nauwelijks wat van ziet.

Polijsten is het weghalen van materiaal, dus hoe dieper de kras, hoe meer materiaal er weg gehaald moet worden. Daardoor kan het voorkomen dat u een bolling in het glas ziet (als een bril= ook geslepen glas). Afhankelijk van waar de kras zit zult u dit zien of niet.